ARBETSGIVARE


Allt börjar med din medarbetare, bygger er relation på gemensamma intressen där talangen utvecklas och känner att den skapar värde baserat på sina förutsättningar? Med hjälp av hitract hittar du dina framtida medarbetare baserat på era gemensamma intressen.

Genom en användarvänlig och kraftfull sökmotor, där du snabbt och enkelt söker på intressen, hittar du en talang som delar ert intresse – svårare än så är det inte! Och självklart har du på ett modernt sätt möjlighet att väcka en talangs genuina intresse för er, presentera vilka ni är och vad ni så stolt står för! Bra va?
search

Hitta och interagera med talanger på ett enkelt sätt!

Skriv in vad du är ut efter i ett sökfält så sköter hitracts kraftfulla sökmotor resten! En sökmotor som inte bara tar hänsyn till din sökning utan även ditt och studenternas användarbeteenden
perm_device_informations

Ditt direkta skyltfönster

Hitracts moderna och enkla gränssnitt skapar ett relevant, direkt och målgruppsanpassat skyltfönster för dig som du enkelt kan hantera själv!
attach_money

Mindre administration med full kontroll och insikt

Administrera, kategorisera och samordna dina potentiella kandidater på ett enkelt och användarvänligt sätt. Nu kan du göra det dina mellanhänder tar betalt för helt själv, kostnadseffektivt va?

STUDENT


Samverka och visa dina intressen så kommer drömjobbet till dig!

Allt börjar med dig som individ, vad du är intresserad utav, vem du är och vad du söker efter. Vi är medvetna om svårigheten att identifiera detta men oroa dig inte! Den digitala tjänsten hitract sätter dig och dina intressen i centrum och hjälper dig att tolka och presentera dina intressen på ett innovativt sätt vilket skapar förutsättningar för dig att bli hittad.

Precis, du behöver inte längre söka eller testa dig fram till drömjobbet. Drömmen och din framtida arbetsplats hittar dig istället! Skönt va?
mood

Enkelt att använda

Hitract är inte bara enkel att använda, det är även enkelt att komma igång

group

Student-community

Bli buddy med andra studenter och ta del av deras intressen och erfarenheter för att stärka dina egna

work

Din framtida arbetsplats

De är snart över med att söka sig till en okänd arbetsplats, du och dina genuina intressen identifieras av en likasinnad arbetsgivare istället

chat

Identifiera och dela med dig av studieintressen

Hitract tillhandahåller tusentals betygsatta kurser. Betygsätt, dela och ta del av erfarenheter kopplat till dina och andras studiemeriter